Seo Local del Restaurant Domèstic

5 raons per millorar el teu SEO local

Posted on

La geolocalització és cada vegada més important per a tot tipus de negocis: des de restaurants a empreses de serveis, és important dir-li a Google quin és el teu àmbit d’actuació o on poden trobar-te els teus clients perquè, precisament, aquesta serà la informació que el buscador remetrà als usuaris quan facin una cerca relacionada.

En aquest sentit, avui vull exposar-te el cas d’un dels últims projectes de SEO local en els quals hem treballat. Es tracta de Domèstic Pineda, un restaurant-marisqueria situat a Pineda de Mar (Barcelona), els perfils socials del qual vàrem reclamar per poder-los treballar i gestionar d’una forma adequada. Més concretament, vam treballar amb els seus perfils de:

La idea base amb la qual vam començar a treballar és que l’estratègia de SEO ha d’anar en la mateixa direcció tant en la web com en els perfils socials: per treballar el SEO local és importantíssim que l’adreça física, el telèfon i el nom sigui el mateix a tot arreu, per exemple. Reclamar el negoci davant Google, Facebook o Trip Advisor és una forma de donar-li autoritat i, per descomptat, és necessari fer els tràmits adequadament per tenir una base sòlida sobre la qual edificar la resta d’estratègies de posicionament.

Per què has de començar ja a treballar el teu SEO local

  1. Perquè és la millor forma d’arribar a la teva audiència. A Internet estan els teus clients potencials, i el que tu vols és que sàpiguen que el teu negoci està esperant-los molt a la vora.
  2. És una nova via d’atenció al client que no pots descurar. Avui dia l’empresa que no té presència a Internet genera desconfiança, però també ho fa la que no té les seves dades de contacte accessibles, amb bona visibilitat i no unificades en els diferents perfils.
  3. Et permet oferir nous descomptes o promocions i, en casos com el d’aquest restaurant, per exemple, fer reserves online amb totes les comoditats que això suposa.
  4. És una forma de millorar la teva reputació digital. Tenir bones referències a Trip Advisor, a Google o a la teva pàgina de Facebook, per exemple, farà que més persones s’interessin per acudir al teu negoci o per contractar els teus serveis.
  5. Google t’ho demana a crits. Cada vegada més, Google ofereix informació detallada i personalitzada als usuaris, així que no és d’estranyar que doni més rellevància a aquells que es trobin més prop de la persona que realitza una consulta.

T’hem convençut ja sobre els avantatges de treballar el SEO local del teu negoci? Si creus que podem ajudar-te, contacta amb nosaltres en hola@jordiverdura.com o truca’ns al 607 911 352.