Qui sóc

Coneix una mica més en qui pots confiar la comunicació i estratègia digital de la teva empresa.

Qui sóc

Llicenciat en Geologia (UB, 1999). Més de 10 anys exercint com a geòleg professional. A raó de la crisi econòmica, l’empresa dedicada a obra civil on treballava fa fallida (2012) i opto per un reciclatge intens a partir d’inquietuds digitals ja existents.

Em formo en eCommerce, Màrqueting Digital i Analítica Web. A destacar: Postgrau en Màrqueting a Internet i eCommerce (UOC, 2013) i Màster en Analítica Digital i Optimització de la Conversió (IEBS, 2018).

Des de 2013 dedicat professionalment a acompanyar PIMES, comerç local i administració pública en temàtica relacionada amb Social Media i Màrqueting Digital. Enfocat en dues premisses: la qualitat del servei i la proximitat amb el client. Fidel a aquests objectius treballo amb clients que han estat recomanats per altres clients. En aquests 6 anys, 90 clients de diferents sectors (hostaleria, retail, comerç local, administració pública, educació, indústria, oci, telecomunicacions…) han confiat en els meus serveis.

He posat en marxa projectes digitals com Social Marketing JV (2013), empresa de serveis de comunicació i màrqueting online, amb la qual col·laboro amb d’altres professionals destacats del sector com Txell Costa Group o eleven. Un segon projecte és dance socks bcn (2016), un ecommerce de mitjons tècnics per a ballarins. L’últim projecte és Spora Marketing (2019), la primera botiga online de màrqueting digital d’Espanya i del mercat hispà. Hem paquetitzat els serveis que dominem i pots comprar les eines que necessitis per a la transformació del teu projecte digital.

Aptituds

Estrategia digital
Formació a mida
Campanyes en Xarxes Socials
Community Management
Posicionament SEO-SEM-SMO

JORDI VERDURA RIBAS

team 1

- Estratègia i Comunicació en Xarxes Socials

Entendre que el món digital és el present i el futur de qualsevol iniciativa pública o privada per millorar la relació amb la seva comunitat, és el primer objectiu que em marco en qualsevol relació professional.