Serveis

Diferents opcions per millorar la teva presència online i per augmentar el rendiment dels teus negocis a la xarxa.

Automation Marketing

Automatització de tasques per millorar la nostra productivitat i Funnels que ens serveixin per augmentar el nombre de vendes o de leads.

MailChimp, Active Campaign, Zapier, Stripe, PayPal, Calendly, Google Drive, Dropbox … integrades en en webs dissenyades amb WordPress o en aplicacions ecommerce com WooCommerce, Shopify.

Funnels o embuts de conversió que ens serveixin per augmentar el nombre de conversions online (ventes, leads). Tècniques com el lead nurturing i landing pages ben estructurades són el primer pas per a una relació online d’èxit usuari-emprenedor.

Tens els continguts? xarxes socials actives, web, vídeos, podcast, ebooks, articles, casos reals, demos … Si és així, comencem quan vulguis!!

Publicitat Online

Disseny, planificació i gestió de campanyes a Google AdWords, Facebook,  Twitter o LinkedIn. Optimitzar la teva inversió i arribar fins als objectius plantejats.

Campanyes multicanal: què són i per a què funcionen?

Consulta un CAS REAL de campanya multicanal: inversió, registres generats, cost per registre, durada de la campanya, canals online… 

 

 

Estratègia Digital

Informes de reputació digital i anàlisi de la teva competència en línia, per tal de conèixer els teus punts febles i així plantejar solucions a curt i mig termini.

Vols conèixer l’estratègia digital dels teus competidors?

Necessites continguts pels teus canals online? [+]

 

Formació intensiva

Cursos a mida i privats de formació en xarxes socials, així com l’aprenentatge de la gestió diària i les mètriques per a una correcta autogestió dels teus perfils socials.

Vols conèixer a fons com planificar la teva estratègia en xarxes socials?

 

 

Community Management

Servei de Community Manager per a la gestió integral de la comunicació digital de la teva empresa.

Vols que els teus perfils socials siguin un canal d’atenció al client efectius?

Necessites alimentar de continguts els teus perfils digitals? [+]

 

Posicionament SEM-SMO

Planifiquem i gestionem campanyes de Google AdWords, així com treballem en la recerca i promoció de les millors paraules clau pel teu negoci.

Vols millorar la visibilitat de la teva web?

Aquí tens 5 raons per millorar el teu SEO local