comunicació i promoció online

La nostra experiència ens ha fet treballar en les tres propostes que tot seguit us presentem.

Coneixedors que la gestió diària dels multiples canals online, community manager, és feixuga. Es vol captar l’atenció de la comunitat digital al voltant dels perfils socials creats, amb la finalitat que aquesta reaccioni i actui vers la nostra marca. Les accions no tenen una reacció immediata i cal persistència en les publicacions i la generació de continguts.

Ajudem a les empreses i organitzacions, amb la gestio diària de la comunicació i la promoció de la vostra marca a Internet, a millorar notablement la relació online amb el vostre públic objectiu.

BÀSIC
Capta l'atenció del teu públic objectiu
· Definició Estratègia Online: Analitzem la situació actual i proposem un full de ruta de publicació i promoció de la marca a Internet.
· Creació Perfils Nous: Si no en teniu i s'han de crear nous perfils, ho fem i els omplim de contingut.
· Gestió Xarxes Socials: Community Management, posting en els idiomes ES, CA, EN. En funció del nombre de perfils, es preveu una generació de 3-4 postings setmanals.
· Newsletter: Tingues contacte directe amb els teus potencials clients mitjançant enviaments de butlletins electrònics. Disseny professional i optimització de la base de dades dels teus contactes.
· Campanyes a Xarxes Socials: Organització i gestió de campanyes de publicitat online: Facebook, Instagram, Twitter... Segons les demandes específiques del client.
· Disseny gràfic online: Tots els dissenys que calguin per les publicacions online, adaptades a la imatge corporativa de l'empresa.
· Fitxa de Google My Business: Si no tens el perfil verificat, el demanem perquè sigui teu i el puguis actualitzar amb les dades de l'empresa: web, telèfon, adreça...
· Informe MensualAnalítica Web: Monitorització i mètriques de la presència online de la marca. Informe final amb totes les mètriques.
PLUS
Millora el teu posicionament orgànic
Tot el que inclou el Pla Bàsic, més:
· Idiomes addicionals: Amplia la teva audiència amb altres idiomes: francès, alemany, rus, xinès...
· Articles blog: Millora el teu posicionament orgànic amb articles dins del teu blog. Continguts originals amb les millors paraules clau.
·Trip Advisor, Google My Business: Contestem tots els comentaris, en coordinació total amb l'empresa.
PRO
Promociona i guanya més visibilitat
Tot el que inclou el Pla Plus, més:
· Campanyes Google Adwords: Creem i optimitzem les teves campanyes en tot l'entorn Google: banners, cerca, vídeo...
· Vídeo càpsules: Creem vídeos professionals per enriquir els teus perfils socials.

Comunicació i promoció
Sending

Descarrega’t els 3 plans (PDF)

Download “Plans Community Manager 2018” PLANS-Community-Manager-2108-SMJV.pdf – Downloaded 868 times – 350 KB