No tens temps d’actualitzar els continguts del teu web o blog?

Redactem continguts i per tant ajudem a evolucionar el teu màrqueting de continguts.

marketing-contenidos-cabecera

Contingut és qualsevol material que publiquem a Internet.

Què és el màrqueting de continguts?

  • [wikipedia] El màrqueting de continguts és un dels pilars del màrqueting d’atracció (altrament dit inbound marketing). Consisteix a crear i distribuir material rellevant i de valor per un públic clarament definit per tal d’atraure, capturar i mantindre el seu interès. L’objectiu del màrqueting de continguts no és vendre, sinó comunicar-se amb els clients i clients potencials. Una estratègia de màrqueting de continguts s’hauria de centrar a solucionar problemes proporcionant dades de qualitat de manera constant. Dit amb unes altres paraules, la finalitat és lliurar la informació que els usuaris realment necessiten de manera pertinent i convincent. El màrqueting de continguts fa possible connectar amb l’audiència, guanyar credibilitat i augmentar la fidelitat dels usuaris. Si el material publicat ha estat optimitzat pels cercadors (SEO) també fa possible incrementar la visibilitat d’una marca.

Quins tipus de continguts formen part del màrqueting de continguts?

TAULA-CONTINGUTS-WIKIPEDIA

Si la teva resposta és:

  • No tinc temps per redactar, però reconec que necessito continguts.
  • Penjo continguts, però no sé si ho estic fent del tot bé.
  • No em motiva escriure.

És aquí on nosaltres et poden ajudar, perquè:

  • Generem informació que el teu usuari busca, per això treballem molt aprop teu, coneixent molt bé la teva empresa i els productes o serveis que ofereix.
  • Redactem els documents optimizats per a cercadors i així millora el posicionament orgànic del web (SEO).
  • Entreguem continguts originals per cada client i en diferents idiomes.

Els continguts, les paraules clau, els enllaços, la optimització de la URL i del títol, o pujar el document al webDe tot això, ens n’encarreguem nosaltres.

formació / disseny gràfic / tic / alimentació i begudes / salut i bellesa / moda i tèxtil / automoció / hostaleria i restauració / transport i logística / turisme i oci / indústria i energia / assessoria i consultoria / comerç minorista / serveis professionals i despatxos

Si et sembla que això és el que necessites o estàs buscant només ens ho has de fer notar sol·licitant més informació [+]